Pokud ty pochyby nejsou nijak opodstatněné, tak se jimi nezabývej... spíš se zkus si to užít, protože ať se stane cokoliv, je to nezapomenutelné... hodně štěstí!

Martina píše:Ahoj Denisko, uz jsme zase bohuzel zpatkyByli jsme jen na sest dni... blazinec... ale aspon ze jsme byli.
NO PRAVE. Denisko ono se o tom podle mne nepsalo nikde. A prosaknout..? Prosim Te, takovy veci se snad "jen tak" u kaficka neprobiraji, ne..? Max s nejakou hodne dobrou kamaradkou, ktera vi o co jde... Ono preci jsme samy psaly, ze si ma ... dat pozor co pise, aby to ten jeji jednou nepouzil proti ni... kurna, me se zda, ze tu proste je skodna a hodne velka... predtim se ten nekdo s.r.a.l. do nas tim, ze roznasel co se da a ted to jako bude nekdo, kdo si hraje na kamaradku, vytahne co se da a pak to vyzvani nekomu znamymu..? Nerikejte, ze ten kdo ten clanek napsal, je novinar, ktery sel jen tak okolo... musi mit s nekym at odsud, nebo z orbionu kontakt... znat se apod. /tez mam kamosku v casopise... odmitla jsem se vubec vyjadrovat, kdyz se ptala, zda muze napsat clanek jake to je ve smisenem manzelstvi.../. Proste je mi to fakt divny a opravdu se mi nelibi, ze se informace jen tak nekde objevuji.

----- píše:Jsem šťastná za tebe..máš neuvěřitelné štěstí..Už jsi si prokalkulovala na kolik tě to manželství přišlo?slecnasan píše:----- a všichni ostatní co mě znají.. hlásím, že jsem rozvedená, rozvod trval 15 minut, kdyby nebyl tlumočník tak jen 10..
Nebyl žádný problém, rozvod mě vyšel na 1000,- na tlumočníka má každý nárok zdarma.. dokonce dají přeložený rozsudek na náklady soudy..

chérie píše:slecnasan: před těmi dvěmi roky, kdy jsi tady na fóru popisovala, jak čekáš na jeho příjezd a upřímně ses na to těšila, jsem tu byla nová, čerstvě zamilovaná... tehdy jsem Ti to svým způsobem strašně záviděla... jsme o dva roky starší a já Ti teď ze srdce přeji hodně štěstí bez něj

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník