http://rady.dosveta.info

Co chybí tunisanům v Čechách

jen pro zamilované
Pravidla fóra
Nenapadávejte se navzájem. Buďte tolerantní, sdělte svůj názor ale nevnucujte jej ostatním. Co víc napsat do pravidel, stejně si dělá každý co chce a na pravidla a na ostatní nebere moc ohled, že ?

Re: Co chybí tunisanům v Čechách

Příspěvekod chérie » čtv 27. lis 2008 15:32:45

Myslím, že je moc dobře, že tahle fóra existují. Protože se dozvíš, že to co zažíváš, není nic tak výjimečného... já když jsem se vrátila zamilovaná z Tuniska, tak jsem si říkala, jak se tohle může stát... a pak jsem naráz zjistila, že nás takových bylo a je :o a k tomu ty historky tady... no co si budem říká, pohodě to nedodá, když si to přečteš, ale zase tě to donutí se zamyslet ;)
Pokud ty pochyby nejsou nijak opodstatněné, tak se jimi nezabývej... spíš se zkus si to užít, protože ať se stane cokoliv, je to nezapomenutelné... hodně štěstí!
chérie
Nováček
Nováček

google adsense
Google

Příspěvekod maroot » pát 28. lis 2008 19:31:37

Díky Chérie...
Čtu si tvůj příběh na pokračování i myšlenky slečny Lenky a musím říct, že máme hodně společného ... v přístupu k životu.
A co se týče toho příběhu, ten můj je jiný, ale pochybnosti přesto jsou a budou díky tomuto fóru, ale asi to tak má být, jinak bych lítala někde v oblacích ...
Díky vám všem, co sem píšete :-)
maroot
Nováček
Nováček

Příspěvekod chérie » pát 28. lis 2008 19:43:51

No, uvidíš nakonec časem, jak se to vyvine, pokud Tě nic nikam netlačí, tak si to prostě užívej - tím, co se kde píše se příliš netrap... všechny jsme si asi říkali, že ten náš je jinej, ale já si občas myslím, že alespoň jeden z nich jinej bejt musí... teda snad ;)
chérie
Nováček
Nováček

Příspěvekod arkadie » pát 28. lis 2008 22:36:56

Každej je jinej a všichni jsou stejní - to je takový chlapský paradox obecně. Jde o to si jasně říct co člověk vyloženě chce a co naopak rozhodně nechce a drobnosti nedramatizovat. Kdyby měl člověk pitvat každý pohled a slovo toho druhého, tak se z toho oba brzy zblázní. Já s manželem jsme zatím v očekávání českého oddacího listu a pak bude celý náš vztah v rukou mého muže a jeho schopnosti se aklimatizovat v Česku.
arkadie
Diskutér
Diskutér

Příspěvekod chérie » pát 28. lis 2008 22:40:42

Tak ať Vám to brzo dopadne... a potom hodně štěstí :!:
chérie
Nováček
Nováček

Příspěvekod simeona » ned 30. lis 2008 10:59:07

Kdykoliv čtu tvé texty, tak mě bolí u srdce. Vím, že máš pravdu ohledně mluvení do "vrby", ale člověk přece nemůže nedělat nic. A i na orbionu se za poslední měsíce změnila diskuze, aspon se o tom veřejně a stále dokola mluví - o těch třech bodech, které mají chlapci v hlavě - sex, prachy, vstupenka - v různém pořadí. Sama dnes musím uznat, že jsem měla fakt kliku, sice mne to stálo pár korun a nějaký čas pošramocené ego, ale dneska...jsem mnohem otužilejší a paradoxně mám v sebe větší důvěru - prostě jsem ve zdraví přežila kontakt s "arabskou láskou" a místo, aby mne to položilo, posílilo mě to - i když jsem na sobě musela vnitřně hodně máknout.
Ohledně nicku - asi si to neumím dost dobře představit /nemám arabskému manžela/, ale pravdou je, že i já jsem se už začala trochu chránit, přece jen nikdo nevíme, kdo všechno to čte a přispívá do diskuzí.
Kdybych mohla ti jakoliv pomoc, jsem k dispozici.
simeona
Nováček
Nováček

Příspěvekod Martina » ned 30. lis 2008 16:09:56

Ahoj holky, tak MF jsem si koupila hned na letisti, jak jsem doletela do Cech... no je v tom hodne pravdy, bohuzel... jsou tam kluci, kteri se nechaji hyckat a jsou to previti... ale co takhle napsat o holkach, co tam jezdi jen za jednim ucelem... a pak by se mela ozvat treti a ctvrta strana... treti, to je doplhin a spol. =o] co jezdi za krasou prirody, lidmi, atmosferou.... proste TUNISEM a ctvrtou jsou ty, co jsou vdane, spokojene a nikdy by manzela nevydrzovaly atd., ale kazdy si to o nich mysli... holky, jaky ksichty delaly dve zensky na pasovce, co nas odbavovaly, to jsem jeste nezazila... nejdriv mi to bylo lito.., ale pak jsem byla tak vztekla, az se mi chtelo brecet... bala jsem se jim neco rict... tak jsem se aspon hooodne zle podivala. Ksakru, manzel pracuje, po Cr nic nechce /a i kdyby chtel, nema narok/ a ony mely takovy kecy... jsem jim rekla, ze zijeme v GB, jedeme jen na navstevu... pak mi bylo fakt smutno, clovek se chce vratit a tesi se domu jak maly dite a hned prvni cesi, na ktery narazi, mu tak totalne zkazi naladu... :( :( :( Manza si nastesti niceho nevsiml, ten jen koukal jak resi jeho vizum... ze je prosle... i to anglicke... no jo, trubky, kdyby se podivaly poradne, tak zjisti, ze vizum to bylo z lonska a ted je rok 2008 a to samy s vizem ohledne GB - ted ma rezident kartu... to jsem jim musela rict, ze on MA narok vstoupit do Cr... grrr.

A jinak, k tomu clanku... rada bych se mylila... ale holky, jak se tam psalo o te jedne manzelce... ze jeji manzel stihnul obstastnit i jeji nezletilou dceru... nechci se hadat, ale jsem lina to vsechno procitat... pokud ja vim, tak to se psalo jen tady na foru a jeste... nevim o tom, ze by se to tady psalo "verejne"... kdyztak mne opravte.... A napisu Jerrymu, uplne jsem mu to ve ctvrtek zapomnela rict... at tu nekde vyvesi, ze si neprejeme zadne publikovani kdekoliv.... proste a jednoduse, je to nas web a nase autorska prava a novinar, co si chce napsat clanek, ma cerpat ze svych zkusenosti a ne z toho, ze line sedi na pr....li u pc a procita weby...

A jeste dotaz. Tu holcinu, co tam je focena s tim tunisanem... Ja ji znam. Nemuzu ji zaradit, ale proste - je mi povedoma z nejakeho fora. Nerikejte, ze nedala svoleni..???

Clovek se fakt boji neco napsat, aby nejaka nekde nevykecala, co se tu pise... misto aby se zamyslela nad tim, ze o nekterych vecech by se dal povidat nemelo a byla rada, ze tu na to nekdo upozorni...
Martina
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Asiyah » ned 30. lis 2008 18:02:16

Marti vy jste v čr?? Gratuluji :D Jak dlouho se zdržíte a kdy zase frčíte zpět?? No taky mě ta zmíňka o té dceři zarazila...nepsalo se o tom veřejně NIKDE, ani na orbi, si sem skoro 100% jistá, tak nechápu kde to moho prosáknout :x
"Be happy now, today, not tomorrow!"
Asiyah
Diskutér
Diskutér

Příspěvekod Martina » pon 01. pro 2008 0:43:07

Ahoj Denisko, uz jsme zase bohuzel zpatky :( Byli jsme jen na sest dni... blazinec... ale aspon ze jsme byli.

NO PRAVE. Denisko ono se o tom podle mne nepsalo nikde. A prosaknout..? Prosim Te, takovy veci se snad "jen tak" u kaficka neprobiraji, ne..? Max s nejakou hodne dobrou kamaradkou, ktera vi o co jde... Ono preci jsme samy psaly, ze si ma ... dat pozor co pise, aby to ten jeji jednou nepouzil proti ni... kurna, me se zda, ze tu proste je skodna a hodne velka... predtim se ten nekdo s.r.a.l. do nas tim, ze roznasel co se da a ted to jako bude nekdo, kdo si hraje na kamaradku, vytahne co se da a pak to vyzvani nekomu znamymu..? Nerikejte, ze ten kdo ten clanek napsal, je novinar, ktery sel jen tak okolo... musi mit s nekym at odsud, nebo z orbionu kontakt... znat se apod. /tez mam kamosku v casopise... odmitla jsem se vubec vyjadrovat, kdyz se ptala, zda muze napsat clanek jake to je ve smisenem manzelstvi.../. Proste je mi to fakt divny a opravdu se mi nelibi, ze se informace jen tak nekde objevuji.
Martina
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Pivčano » pon 01. pro 2008 12:37:22

Tak to by nebyl problém zjistit o tom pánovi více, ne?

Martina píše:Ahoj Denisko, uz jsme zase bohuzel zpatky :( Byli jsme jen na sest dni... blazinec... ale aspon ze jsme byli.

NO PRAVE. Denisko ono se o tom podle mne nepsalo nikde. A prosaknout..? Prosim Te, takovy veci se snad "jen tak" u kaficka neprobiraji, ne..? Max s nejakou hodne dobrou kamaradkou, ktera vi o co jde... Ono preci jsme samy psaly, ze si ma ... dat pozor co pise, aby to ten jeji jednou nepouzil proti ni... kurna, me se zda, ze tu proste je skodna a hodne velka... predtim se ten nekdo s.r.a.l. do nas tim, ze roznasel co se da a ted to jako bude nekdo, kdo si hraje na kamaradku, vytahne co se da a pak to vyzvani nekomu znamymu..? Nerikejte, ze ten kdo ten clanek napsal, je novinar, ktery sel jen tak okolo... musi mit s nekym at odsud, nebo z orbionu kontakt... znat se apod. /tez mam kamosku v casopise... odmitla jsem se vubec vyjadrovat, kdyz se ptala, zda muze napsat clanek jake to je ve smisenem manzelstvi.../. Proste je mi to fakt divny a opravdu se mi nelibi, ze se informace jen tak nekde objevuji.
Pivčano
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod slecnasan » úte 02. pro 2008 10:58:14

----- a všichni ostatní co mě znají.. hlásím, že jsem rozvedená, rozvod trval 15 minut, kdyby nebyl tlumočník tak jen 10..
Nebyl žádný problém, rozvod mě vyšel na 1000,- na tlumočníka má každý nárok zdarma.. dokonce dají přeložený rozsudek na náklady soudy..
slecnasan
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod lenah » úte 02. pro 2008 11:13:02

Gratuluju!A hodně štěstí do nového lepšího života,ať se ti daří.
lenah
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod Martina » úte 02. pro 2008 15:30:20

Hodne stesti v novem zivote... =o]
Martina
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod tunisanka » čtv 04. pro 2008 17:07:47

Slecnasan, take ti preji jen vse nejlepsi do dalsiho zivota, myslim, ze mas naslapnuto dobre!!!
tunisanka
Diskutér
Diskutér

Příspěvekod slecnasan » sob 06. pro 2008 22:01:06

----- píše:Jsem šťastná za tebe..máš neuvěřitelné štěstí..Už jsi si prokalkulovala na kolik tě to manželství přišlo?

slecnasan píše:----- a všichni ostatní co mě znají.. hlásím, že jsem rozvedená, rozvod trval 15 minut, kdyby nebyl tlumočník tak jen 10..
Nebyl žádný problém, rozvod mě vyšel na 1000,- na tlumočníka má každý nárok zdarma.. dokonce dají přeložený rozsudek na náklady soudy..

Finančně to radši ani počítat nebudu, to by se mi udělala asi špatně.. a kolik mě to stálo úsilí a nervů o tom se radši ai nebudu zmiňovat.. byly to špatně prožitý "naštěstí jen" 2 roky
slecnasan
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod chérie » ned 07. pro 2008 10:34:09

slecnasan: před těmi dvěmi roky, kdy jsi tady na fóru popisovala, jak čekáš na jeho příjezd a upřímně ses na to těšila, jsem tu byla nová, čerstvě zamilovaná... tehdy jsem Ti to svým způsobem strašně záviděla... jsme o dva roky starší a já Ti teď ze srdce přeji hodně štěstí bez něj ;)
chérie
Nováček
Nováček

Příspěvekod slecnasan » ned 07. pro 2008 20:49:06

chérie píše:slecnasan: před těmi dvěmi roky, kdy jsi tady na fóru popisovala, jak čekáš na jeho příjezd a upřímně ses na to těšila, jsem tu byla nová, čerstvě zamilovaná... tehdy jsem Ti to svým způsobem strašně záviděla... jsme o dva roky starší a já Ti teď ze srdce přeji hodně štěstí bez něj ;)

děkuji ti.. jj, rozvod byl přesně 2 roky po svatbě..
slecnasan
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod patricia » úte 09. pro 2008 13:22:06

ahoj,kočky...
som tu nová a náhodou som sa sem dostala
muža araba nemám-takže ani skúsenosti s tým ..
prečo vlastne píšem?asi na 9.strane sa nejaká kočka pýtala ako dostať tunisana do čiech..to mi pripomenulo,že som o tom čítala na stránke..www.exil.sk..-kde si vymieňajú Slováci žijúci v zahramičí skúsenosti na rôzne témy.je tam aj sekcia-život v tunisku,alebo s tunisanom..no a tam vraveli také niečo,že ak máte známeho v hoteli tak ten mu urobí rezerváciu v hoteli(malo to aj nejaký špecifický názov..)a malo by to byť jednoduché poprípade jednoduchšie..skúste sa pozriež na ten "exit"
ak som niekomu pomohla tak som rada..
ešte k vydatým za tunisanov-kočky,máte môj obdiv,po tom čo som tu čítala klobúk dolu..nejdem tu moralizovať,že prečo a začo..každá z vás asi vie,prečo je nemožné sa rozviesť..preto držím palce..
patricia
Nováček
Nováček

Příspěvekod patricia » úte 09. pro 2008 13:24:03

opravujem sa-na exil..hihi
patricia
Nováček
Nováček

Příspěvekod inkognito » pon 02. bře 2009 16:32:32

Ahoj. Po dlouhé době jsem zase pročítala toto forum. Jsem ráda, že existuje a přeji mnoho zdaru. Děkuji za možnost sem přijít a něčím přispět i bez svého nicku. Byla jsem tu i registrovaná (pak byly kontroly, nervy...).Člověk sem příjde kouknout, co je nového, kolik z nás se již stačilo rozvést, kolik z nás žije šťastně a kolik přežívá. Já jsem někde mezi variantou 2 a 3. Mám doma tuniského workoholika, který už neví, co je pravda a kdy lže. Co se týká výchovy dětí tam, je to děs běs a hrůza, hlavně se v dětství naučí, že žít se dá z peněz rodičů či "evropské rodiny" a lhaní je normální přístup k životu :evil: . Dovolila bych jim všem vycestovat do Evropy, ať vidí, že nám tu pečení holubi do pusinky opravdu nelítají a naše penízky, které tam utrácíme jsou draze vydělané a zaplacené naším volným časem, který trávíme v zaměstnání. Jinak myslím, že taková ta zamilovanost odpadá velice rychle a s postupujícím časem jsme snad chytřejší - apoň na tomto foru to tak vypadá, že sem nechodí již ty hloupé holčičky s růžovými brýlemi jako jsem byla já :oops: a některé z Vás. Přeji hezký den. :D
inkognito
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod Farida » úte 31. bře 2009 16:53:44

Zdravim inkognito :)
cetla jsem tvuj prispevek a vsech dalsich.Kdyz mam cas ,tak sem nekdy chodim a musim rict,ze jsou tu uzitecny informace.
Jednou me napadlo napsat neco jako " Co je Tunisan vlastne za cloveka"
Mela jsem stesti a zkusila jsem zit s Tunisanem,priznam se byl to uz druhy vztah v obou pripadech to byli rozdilne povahy,takze nemohu rict,ze jsou vsichni stejni - nejsou.
Ale i pres to,ze jsem se snazila nahlednout do nitra jejich mysli,tak byli okamziky kdy me opravdu zustaval rozum stat.Ale jsem za ty prozite chvile vdecna, muzu rict byla jsem stastna,blazniva,krasne zamilovana,nekdy i velmi nastvana a zurici.Vlastne ve vztahu s Tunisanem prozijete vsechny stavy a nalady.Ve sve podstate je to vzrusujici,ale pokud by jste stim chteli pocitat do budoucna,tak je to nekdy nerealna predstava.
Farida
Nováček
Nováček

Příspěvekod M.passion » stř 26. srp 2009 10:40:13

Holky moje.......jak se všichni máte a co je u vás novýho...já tu nebyla skoro přes rok, to je hrůza co?
U nás je to stejný, pět let lítám do tuniska ale už se to začíná k něčemu vyvíjet, takže uvidíme jak to všechno bude.... :P
Cést la vie...
M.passion
Veterán
Veterán

Příspěvekod kajush » ned 27. pro 2009 11:13:04

Chodím sem často nakouknout a dlouho tu nikdo nenapsal,něco co st ýká Tuniska,jen nějaké žvásty,které s tímto tady nemají nic společného.Jak se Vám všem tunisankám daří,co vaše lásky?ja jsem s přítelem pořád.Svatbu zatím nechystáme(já prozatím nechci),měli tam 27.listopadu velký svátek Eid al edha,tak to bylo něco :shock: .Kde jste všechny????Atˇ to tady neumírá....
kajush
Nováček
Nováček

Příspěvekod arkadie » čtv 18. úno 2010 23:13:18

Ahojte,
tak už jsem se tu dlouho neukázala - to víte jsem teď vdaná... Ale nebojte, moje absence nebyla z důvodu toho, že by mě manžel zavřel do sklepa a fyzicky i psychicky mě odpíral přístup k základním životním potřebám jako je internet :lol:
Prostě poté, co můj muž dorazil do ČR, bylo to, jako bych porodila pětadvacetileté dítě - prostě životní styl i rytmus se mu musel na sto procent přizpůsobit, aby v přiměřeném čase z něj byl samostatný dospělý jedinec. Taková "výchova" je náročná po všech stránkách, ale zatím klepu na všechno dřevo okolo nese to své ovoce a rok a půl po svatbě bych řekla, že pomalu můžeme říct, že jsme tým - ne páreček který si šeptá milostné fráze na každém kroku a pořádně neví, jak se ten druhý jmenuje, ale prostě začínáme se "sehrávat" - známe svoje mouchy a pokud příliš neobtěžují, necháváme je lítat.
Tím ale zase nechci rozdmýchat naděje v těch zoufale zamilovaných, které se teď chystají udělat rozhodující krok. Jak jsem napsala - pokud jste připravená stát se přes noc svobodnou matkou se všemi časovými, psychickými, fyzickými a finančními závazky, pak je tunisan manžel pro vás. Pokud ale nějakou z těchto věcí nedisponujete, musíte mít buď zajištěné "hlídání" - tzn. podporu rodiny a přátel a nebo zálibu v adrenalinových sportech, protože se připravte, že to bude jízda.
arkadie
Diskutér
Diskutér

Předchozí

Zpět na Láska - animátoři