http://rady.dosveta.info

Vízum

Všeobecné věci o Tunisku, památky, historie, zajímavosti, zvyky ....

Vízum

Příspěvekod ája » čtv 09. srp 2007 10:28:30

Chtěla jsem se zeptat pokud si budu dělat vízum do Tuniska jak dlouho to trvá,kolik stojí a nebo jestli mi nějaká cestovka není schopná poskytnout voucher,když jedu bez hotelu?
nhebek ya hobbi
ája
Uživatel
Uživatel

google adsense
Google

Re: Vízum

Příspěvekod boussa » čtv 09. srp 2007 11:26:29

Vízum do Tuniska trvá týden, ale udělají Ti to i rychleji kdyz to spěchá...stoji to 38,5 TD...nektere cestovky Ti voucher vydaji...ale nektere se urputne braní.... :roll:
boussa
Diskutér
Diskutér

Příspěvekod dolphin7 » úte 29. led 2008 17:24:58

A musím si to vyzvednout osobně to vízum nebo to lze vše vyřešit po netu?..eventuelně pak poštou..
*mahboula* ...hajk in dunja

http://www.tuniskem.estranky.cz
dolphin7
Veterán
Veterán

Příspěvekod Pariska » stř 30. led 2008 2:24:07

Dělávám si ho každý druhý měsíc a jednorázové-na 1 vstup , stojí 666,-Kč, udělají ho do 7 dnů v Praze na Braníku. Naposled jsem byla v rodičů v Olomouci a vyřizovala si vízum přes Student Agency. Slečna mi řekla, že dýl jak 2 týdny to nebude, já si koupila letenku a vízum samozřejmě nebylo,ani za měsíc, nebýt hodné paní Houdy Kamouni, co to vyřizuje, přijdu o 14 000 za letenku, protože se u téhle společnosti vízum na letenku nevztahuje...
Pariska
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod dolphin7 » stř 30. led 2008 13:20:35

Cože? My si chcem pravděpodobně nechat zařizovat vízum od Student Agency..s tím, že bysme si tam koupili i tu letenku...takže je to risk? Jsem informovaná, že prý to zařizují bez problémů...

dolphin7
Veterán
Veterán

Příspěvekod Pariska » čtv 31. led 2008 19:04:23

Radši si udělej výlet do Prahy, opravdu. Mě ve Student Agency naslibovali hory doly a vidíš, jak jem dopadla. Jo a navíc jsem za to zaplatila téměř trojnásobek. :evil:
Pariska
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod dolphin7 » pát 01. úno 2008 10:11:58

Pariska: a nemohla bys mi poradit jak jinak to zařídit aniž bych musela do tý Prahy??..nemám šanci se tam dostat, jsem každý den v práci..a to by bylo na celej den, absolutně bezšance... :roll: stačí že pak nebudu v práci 3 týdny :roll:

dolphin7
Veterán
Veterán

Příspěvekod Martina » pát 01. úno 2008 16:54:44

Zavolej na ambasadu a domluv se.. jestli by to neudelali treba na pockani. Ze bys vyslala nejakou kamaradku... =o) Ja bych ti to tam vzala, pujdu tam kvuli vizu..., ale cca tri-ctyri dny pred tvym odjezdem.., tak to ti asi nepomuze =o(
Martina
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Pariska » pát 01. úno 2008 23:04:45

Přesně tak. Na nějaký agentury bych se vykašlala. Opravdu jsem málem neodletěla, a nenaděláš s tím nic... :evil:
Pariska
Uživatel
Uživatel

Příspěvekod dolphin7 » sob 10. led 2009 1:41:12

Jak je to ted s vízem do Tuniska? je potřeba stále ne???!! já jen že jsem dnes jednala s jednou cestovní kanceláří a pani mi pověděla že víza do Tuniska nezařizují, nýbrž vízová povinnost v této zemi není!!!!!!...tak mě to trochu zarazilo protože cestovka je to celkem známá a velká a tudíž mi to nějak nejde do hlavy..vím že je to asi blbost ale raději se ptám...takže...víza ano či ne? :?

dolphin7
Veterán
Veterán

Příspěvekod Martina » sob 10. led 2009 15:37:12

Dolphin, pokud kupujes od cestovky zajezd /tzn. letenka + hotel/, je to na nich a pokud vim, oni viza jako takova zarizovat nemusi.. ale pokud kupujes jen letenku, musis si to zaridit sama. Tak to bylo driv. O tom, ze by vizova povinnost uz nebyla nic nevim.. kamaradka letela mesic zpatky a vizum si zarizovala. A prekvapili, nemile - pokud vim, vizum na 3 mesice s vice vstupy bylo za stejnou cenu jako jednorazove. Hm... bylo. Rekli si o 1500.- :(
Martina
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod dolphin7 » ned 11. led 2009 0:01:07

Marti, to já vím, se zájezdem je to jasný, že to vyřizuje CK. Ale mě šlo o to, kdybych měla samostanou letenku, tak některé CK ti zařizují vízum..vlastně ti to vyřízení zprostředkují a člověk nemusi jezdit až do Prahy, čekat tam atd...takže jsem se poptávala po téhle službě "zprostředkování" a na základě tohohle mi pani právě řekla že vízová povinnost v této zemi není :o Když sem chtěla ještě dělat v CK, tak chtěly praxi, školy a bla bla bůh ví co ještě a když ted vidim jaký "jelita" tam někdy sedí tak se mi obrací kudla v kapse!! :evil: zřejmě chudinka možná ani nemá tušení kde Tunisko leží, tak jak může vědět jestli je tam potřeba vízum nebo ne :evil:

dolphin7
Veterán
Veterán

Příspěvekod Pelikan » úte 17. úno 2009 22:00:13

S vizami je vzdy problem, ja som sa naposledy uchadzal o indicke a dopadlo to tak, ze po dvoch tyzdnoch dohadovania sa cez email som sa tam nakoniec musel vybrat a uchadzat sa osobne.. je to proste cisty biznis pre nich..
Pelikan
Uživatel
Uživatel

Zpět na Informace