http://rady.dosveta.info

Ck Best Reisen

cestovky - kritika - chvála. Na co si dát pozor u některých CK.

Ck Best Reisen

Příspěvekod M.passion » úte 30. říj 2007 17:36:41

Prosím lidičky, máte zkušenost někdo s touto cestovkou...tento rok jsem si od ní vybrala hotílek, ale ceny jsou poměrně levné oproti jiným cestovkám, zdá se mi to divně..prosím poradte
Cést la vie...
M.passion
Veterán
Veterán

google adsense
Google

Re: Ck Best Reisen

Příspěvekod Andýsek » úte 30. říj 2007 19:31:06

M.passion píše:Prosím lidičky, máte zkušenost někdo s touto cestovkou...tento rok jsem si od ní vybrala hotílek, ale ceny jsou poměrně levné oproti jiným cestovkám, zdá se mi to divně..prosím poradte

Ahojky zlatko,
nemušíš se bát, nízký ceny jsou jejich výhoda a vůbec nic to nemění na skvělých službách. Já sem s nimi letěla na dva týdny do tuniska a nemůžu si na nic stěžovat, všechno bez problémů. Delegátka se o nás starala královsky. Můžu jenom doporučit. ;)
4ever with love ...
Andýsek
Diskutér
Diskutér

Příspěvekod M.passion » stř 31. říj 2007 9:18:55

je ty jsi beruška, mocinky děkuju,ani ne víš, jakou mám radost...jen ¨jsme měla strach... :mrgreen:
Cést la vie...
M.passion
Veterán
Veterán

Příspěvekod Andýsek » čtv 01. lis 2007 13:07:49

M.passion píše:je ty jsi beruška, mocinky děkuju,ani ne víš, jakou mám radost...jen ¨jsme měla strach... :mrgreen:

Já sem s nima taky poprvé měla hrozný strach, na netu jsem si taky všude zjišťovala a vesměs jsem dostala dobrý ohlasy :mrgreen: Tak neboj a pak poreferuj :mrgreen:
4ever with love ...
Andýsek
Diskutér
Diskutér

Příspěvekod jeff » stř 29. říj 2008 9:42:02

Do Tuniska s CK Best Reisen uz vice nikdy a mozna uz nikam, protoze to co pisi na svych strankach, i katalogovych neodpovida a ani allinclusive neni v poradku, hotel neni kvalitni ani dostatecne cisty, personal az na skutecne jen par vyjimek laxni ke klientovi, i agresivni, pomali a na vse se musi dlouho cekat, jestlize se dockate a malokdy mate co skutecne pozadujete. Plaz nebyla cista a ani se nesnazili ji uklizet, stejne jako opravit nabizena slapadla a malem jsme se nedostali zpet ke brehu, protoze bylo derave, fungujici napul a s dirou. Pro sportovni vyziti nejsou veci v poradku, rakety, site a nekdy k tomu nemaji nic. Maji i min kurtu nez pisi...
Proste spokojenost vypada jinak, lituji pouzite dovolene a rozbitych kufru z letiste.
Pekny den Jeff
jeff
Nováček
Nováček

Příspěvekod sestak » pon 13. dub 2009 17:07:53

Jsou o tolik levnejsi nez jine cestovky kdyz se tak bojis? :)
sestak
Nováček
Nováček

Zpět na Názory na cestovky